StartpaginaJannekes logSeptember 2009

Dinsdag 15 September 2009

Het is dinsdag vandaag en dat ik de dag dat papa niet hoeft te werken en lekker thuis is. Er is weer een heleboel gebeurt de afgelopen maand!

Ik groei flink en vandaag bereik ik waarschijnlijk de mijlpaal van 10 pond. Dat zijn 5 hele kilo's baby ! Ik drink dan ook steeds meer.
Ook ben ik mijn nekspieren veel aan het oefenen door op mijn buik te liggen en me dan op te richten waarbij papa of mama mij helpt. Mijn favoriete bezigheid is echter het zitten, met mijn rug tegen de benen van mama of papa kan ik mij met wat hulp oprichten en dan heel parmantig om me heen kijken. Heerlijk, ik kan daar soms geen genoeg van krijgen.
Regelmatig ga ik nu in de kinderwagen mee naar buiten voor een wandeling of een boodschapje in het dorp, je ziet ons ook vaak lopen in het park of bij de kinderboerderij. Ik vind dit nog wel een beetje spannend en houd dan altijd goed de bestuurder van de kinderwagen in de gaten.
Spelen in de box is ook erg leuk, het mooiste vind ik om tegen de speeltjes te slaan welke dan boven mijn hoofd hangen, daar kan ik tijden mee bezig zijn.
Mijn stembanden ben ik druk aan het oefenen en ik begin steeds meer kreetjes uit te slaan en dingen te vertellen, Papa klaagt nog wel dat hij het niet goed kan verstaan; nou, hij praat zelf vaak ook niet zo duidelijk hoor !

En sinds een paar weken ga ik twee dagen in de week naar Patricia, mijn gastouder ! Dat vind ik heel erg leuk, Patricia is lief en er zijn daar nog meer kindjes wat ik reuze interessant vind (en volgens mij zij ook..!). Een dagje bij Patrica was in het begin wel erg vermoeiend, maar ik wen er nu aan en voel me daar helemaal op mijn gemak.

Tot zover het verhaal van deze maand, volgende maand meer !