StartpaginaJannekes logFebruari 2010

Zondag 14 Februari 2010

Valentijnsdag 14 Februari: het is een zondag en ik weeg nu al 8 kilo !

Er is vanochtend alweer sneeuw gevallen, we hebben er veel van deze winter. Vanmiddag zijn we met z'n drieen aan het wandelen geweest. Ik was lekker ingepakt in de maxi-cosi.

Er is weer veel gebeurd sinds de laatste keer dat ik geschreven heb.
Zo heb ik bijvoorbeeld al 6 tandjes, sommigen daarvan kwamen zonder een centje pijn, maar er waren er ook een aantal welke nog wel wat pijn en rode billetjes veroorzaakten.

Met mij gaat het verder erg goed, ik word steeds beweeglijker en kan me al heel aardig oprichten als ik lig. Verder vind ik het zitten in de kinderstoel erg leuk, vooral tijdens het eten. Met mijn tandjes kan ik al heel goed een liga koekje eten en er ook echt stukjes afbijten. Iedere dag eet ik ook een boterham met smeerkaas of smeerworst; ik kan al een beetje de gesmeerde stukjes oppakken en zelf in mijn mond steken! Mijn stem ben ik aardig aan het oefenen en het volume is bepaald niet laag ... Ik geef dan duidelijk aan als ik iets wel of niet leuk vind.

Direct na de jaarwisseling zijn papa en mama beiden een week ziek geweest; mama knapte weer op, maar bij papa duurde het wat langer. Uiteindelijk bleek hij nog een longontsteking te hebben. Nu gaat het gelukkig weer goed
Vorige week is papa jarig geweest en hebben we veel visite gehad en volgende week is mama jarig, wederom feest ! De slingers blijven dan ook twee weken hangen.

Zo, dat was het weer voor deze keer, tot de volgende keer !