StartpaginaJannekes logNovember 2009

Zaterdag 14 November 2009

Zaterdagochtend; vandaag komt Sinterklaas in Nederland aan. Mama en papa zijn erg opgewonden; maar ik weet nog niet goed wie Sinterklaas eigenlijk is ....

Er is weer veel gebeurt de afgelopen tijd; ga er maar weer eens voor ziten :
Als ik in de box lig ben ik nu continue aan het rollen wat ik wel heel erg leuk vind, tot ik vorige week een keer op mijn buik terecht kwam. Dat was wel vreemd hoor, ook niet zo leuk, toen moest ik wel even huilen.
Ook ben ik tussen de slaapjes steeds langer wakkeren erg vrolijk.
Sinds een paar weken krijg ik s'avonds een flesje met pap; daar kan ik heerlijk op slapen, maar soms is het wel veel om al die pap door dat gaatje te zuigen. En ... sinds een paar dagen krijg ik ook zo af en toe een groente of fruithapje. Dat is wel wennen, dat moet je niet zuigen, maar happen ...
Mama heeft op het onderstel van de kinderwagen nu een oude maxi-cosi gemonteerd waardoor ik nu wat meer rechtop mee kan naar buiten. Dat is wel erg cool hoor, we noemen het dan nu ook de maxi-taxi !
Op de opvang bij Patricia gaat het ook erg goed, ik heb het daar heel erg naar mijn zin en ook de andere kindertjes vind ik erg interessant. Mama brengt of haalt mij nu ook vaak met de fietskar. Ik val dan vaak onderweg in slaap. Maar het is wel erg luuks hoor; ik heb een eigen 1-persoons caravan !

O ja, een aantal weken geleden is papa ziek geweest; hij had de griep (mexicaans ?) en we mochten een paar dagen niet bij elkaar komen wegens besmettingsgevaar.... Mama is die dagen wel extra druk geweest en ik ben zelfs een dinsdag extra naar Patricia geweest
Papa en mama moeten ook ingeent worden voor de mexicaanse griep. Ik (voorlopig) niet ; als ik 4 dagen eerder geboren was had ik wel een in-enting gekregen.
Groeien blijf ik doen en ik ben nu 6,5 kilo. Papa begint nu soms al te klagen dat ik zo zwaar wordt als hij me op de arm heeft .. wat een watje he ? Ik wordt lekker nog veel zwaarder !

Tot zover het verhaal van deze keer, volgende maand meer !