StartpaginaJannekes logDecember 2009

Zondag 27 December 2009

Vandaag is het de dag na kerst; en het is alweer een zondag !
Ik ben nu 7 maand en weeg 7 kilo, als dat geen geluk is.
De afgelopen 6 weken is er weer veel gebeurt in mijn nog korte leventje; lees maar snel verder :

Drie weken geleden was het Sinterklaas bij ons thuis, bijna de hele familie was er; oma Mies en Tammo, alle ooms, tantes en neefjes en nichtjes. Ik weet nu ook wat Sinterklaas betekent : je krijgt een heleboel kadootjes !!! Ik heb me laten vertellen door papa en mama dat deze Sinterklaas maar een keer per jaar komt ... van mij mag hij veel vaker komen ! Ik heb in ieder geval leuke slofjes en van allerlei speeltjes gekregen.

Thuis staat nu een kerstboom in de hoek van de kamer, een echte denneboom met mooie glinsterende ballen; altijd als ik er langs kom bij mama of papa op de arm wil ik hier wel even aanzitten.

Papa heeft weer de griep; op de dag dat mama vakantie kreeg bleef hij met een zere keel en hoestend in bed liggen.... Maar hij heeft er wel last van. Hierdoor konden we niet naar het kerstfeest in Doesburg en hebben we de kerst maar heel gezellig en knus met z'n drieen doorgebracht.k

Met eten gaat het erg goed; ik stap nu erg snel over van enkel melk naar melk met veel "vast voedsel"; en ik vind het heerlijk !! Ik eet nu bananen, appels en peren en daarnaast al minstens een hele boterham per dag. Daarnaast eet ik aan het einde van de dag een flinke portie groente / aardappel en vlees (nog wel geprakt hoor..).

In de box ben ik steeds meer aan het rollen en ik kan al aardig overeind komen met mijn hoofd zodat ik kan zien wat er allemaal in de kamer gebeurt. En dat is erg belangrijk. Er weet je : met sommige speeltjes kun je erg goed slaan en dat heeft een boel herrie !!! Erg leuk !
Zitten kan ik nog niet zelf; maar met hulp van wat opgerolde handdoeken kan ik al heel parmatig rechtop in de kinderstoel zitten om te eten, ik zit dan samen met mama en papa aan tafel; en dat is erg stoer hoor !

Dit jaar nog een feest; de jaarwisseling. Benieuwd of we dan weer kadootjes krijgen ....

Tot de volgende keer.